Stop Pujades Transport convoca mobilitzacions per demà

La plataforma que reivindica la tornada a les tarifes del 2013 farà accions sorpresa en una vintena d’estacions entre les quals hi ha de baixllobregatines

La Plataforma Stop Pujades Transport es torna a mobilitzar després de tres setmanes consecutives d'accions a les estacions. Aquest dimecres 24 de gener convoca de nou accions per visibilitzar les reivindicacions en una vintena d'estacions del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès i el Maresme.

pujada tarifes 2

Reivindicacions

Stop Pujades Transport continua demanant la tornada a les tarifes del 2013, una Taula Social del Transport vinculant que fixi unes tarifes socialment justes, recuperar la gestió pública directa allà on ha estat privatitzada (deixant fora a la Caixa, Indra i la resta d'empreses que la gestionaran) com és el cas del Tram, la L-9, algunes línies d'autobús o la T-Mobilitat, i la màxima transparència en qüestions com les retribucions dels directius de TMB (l'empresa es nega a fer publiques tot i les sentències segons la plataforma) o els plecs de la T-Mobilitat. Des de la plataforma s’exigeix que “l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana, la Generalitat i el Govern espanyol, com a responsables, donin la cara.”

Stop Pujades Transport és una plataforma integrada per persones a títol individual, col·lectius i moviments socials i s'organitza assembleàriament. La voluntat de la plataforma és continuar amb les mobilitzacions en defensa d'un transport públic al servei de les classes populars.

 

Redacció / Fotos: Stop Pujades Transport

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix