El cuiner Albert Mendiola serà el padrí del Març Gastronòmic 2018

Imprimeix

El xef del restaurant Marimorena és un dels grans defensors del producte del Parc Agrari

Albert Mendiola, cuiner del restaurant Marimorena de Sant Boi de Llobregat, ha estat escollit per ser el padrí del Març Gastronòmic 2018 a proposta de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

El Cuiner de l’Any, defensor del producte del Parc Agrari, serà el gran protagonista en les IX Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat que se celebraran de l’1 de març al 8 d’abril. Els organitzadors treballen de valent per superar i l’èxit de l’edició passada on es van servir més de 5.000 menús amb 32 restaurants, consolidant l’activitat tant a la comarca com a Barcelona.

mendiola cuiner

En l’edició 2018 es mantindrà la col·laboració amb DO Penedès per promocionar conjuntament la gastronomia de qualitat a través de la potenciació del consum de producte local. La nova incorporació serà Mahou-San Miguel.

Redacció / Foto: Tripadvisor-Arxiu