Sant Joan Despí també estrenarà un Parc&Ride

L'aparcament disposa d'una quarantena de places senyalitzades que podran utilitzar gratuïtament els usuaris del transport públic que es registrin a l'aplicació mòbil del servei

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) te previst activar demà 23 de gener el Park&Ride, un aparcament amb places reservades per als usuaris de l'estació de Rodalies de Sant Joan Despí i d'altres mitjans de transport públic que s'ha habilitat al carrer de Jacint Verdaguer, al costat de la passarel·la que connecta amb l'estació.

Més de 40 places

L'aparcament P+R disposa d'una quarantena de places senyalitzades que podran utilitzar gratuïtament els usuaris del transport públic que es registrin a l'aplicació mòbil del servei i que validin el seu títol de transport a la màquina comprovadora que s'ha instal·lat al vestíbul de l'estació de Rodalies. L'objectiu de l'aparcament d'intercanvi és incentivar l'ús del transport públic tot facilitant la combinació amb el vehicle privat.

sjd park 2

Des de fa unes setmanes, a l'interior de l'estació de Rodalies ja està instal·lada la màquina comprovadora de títols que hauran d'utilitzar tots els usuaris del Park&Ride. I els darrers dies, al carrer de Jacint Verdaguer -des de la passarel·la de l'estació en direcció a l'avinguda de la Generalitat- s'hi han fet els treballs de senyalització de les places d'aparcament prioritàries per als usuaris del transport públic.

Les 41 places del Park&Ride estaran reservades de dilluns a divendres, de 5 a 23 hores, per a les persones que utilitzen l'estació de Rodalies i d'altres mitjans de transport públic. A la zona hi ha també dues places reservades per a persones amb mobilitat reduïda i la resta de places d'aparcament seran lliures.


Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix