Cs demanarà mesures per millorar la seguretat per a ciclistes i motoristes

Imprimeix

El portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Cornellà aposta per "esborrar els punts negres del mapa de la ciutat"

Daniel Martínez, portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Cornellà, presentarà en el proper Ple una moció sobre supressió de punts negres i la implantació de barreres de seguretat per a ciclistes i motoristes. Martínez ha explicat que amb aquesta iniciativa la seva formació "demostra una vegada més la seva preocupació per la seguretat de la ciutadania i en aquesta ocasió per aquells que es mouen sobre dues rodes."

Martínez ha apuntat al mal estat de les carreteres, la manca de manteniment de les infraestructures o l'existència de sistemes de protecció inadequats, com "els possibles causants que, en els últims anys, s'hagi experimentat un increment significatiu del nombre i la gravetat dels accidents d'aquests conductors". Per a l'edil de Cs aquesta situació "obliga les administracions públiques a prendre mesures amb l'objectiu de revertir la tendència". És per això que el portaveu de Ciutadans a Cornellà ha assegurat que la seva formació, conscient d'això, "ja ha començat a treballar des d'ara mateix."

seguretat bicis

En la moció, Ciutadans ha proposat la realització d'un estudi dels punts negres i les barreres de seguretat a Cornellà, així com de l'estat de les carreteres que passen pel municipi. En el document s'insta a les administracions competents, Generalitat i Ministeri de Foment, a la instal·lació de la protecció adequada en aquells punts negres que estiguin sota la seva competència. "Esperem que les mesures proposades, puguin posar-se en marxa aviat, i esborrem els punts negres del mapa de les nostres carreteres", ha conclòs el portaveu municipal.

Redacció / Fotos: Arxiu