Cs demanarà mesures per millorar la seguretat per a ciclistes i motoristes

El portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Cornellà aposta per "esborrar els punts negres del mapa de la ciutat"

Daniel Martínez, portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Cornellà, presentarà en el proper Ple una moció sobre supressió de punts negres i la implantació de barreres de seguretat per a ciclistes i motoristes. Martínez ha explicat que amb aquesta iniciativa la seva formació "demostra una vegada més la seva preocupació per la seguretat de la ciutadania i en aquesta ocasió per aquells que es mouen sobre dues rodes."

Martínez ha apuntat al mal estat de les carreteres, la manca de manteniment de les infraestructures o l'existència de sistemes de protecció inadequats, com "els possibles causants que, en els últims anys, s'hagi experimentat un increment significatiu del nombre i la gravetat dels accidents d'aquests conductors". Per a l'edil de Cs aquesta situació "obliga les administracions públiques a prendre mesures amb l'objectiu de revertir la tendència". És per això que el portaveu de Ciutadans a Cornellà ha assegurat que la seva formació, conscient d'això, "ja ha començat a treballar des d'ara mateix."

seguretat bicis

En la moció, Ciutadans ha proposat la realització d'un estudi dels punts negres i les barreres de seguretat a Cornellà, així com de l'estat de les carreteres que passen pel municipi. En el document s'insta a les administracions competents, Generalitat i Ministeri de Foment, a la instal·lació de la protecció adequada en aquells punts negres que estiguin sota la seva competència. "Esperem que les mesures proposades, puguin posar-se en marxa aviat, i esborrem els punts negres del mapa de les nostres carreteres", ha conclòs el portaveu municipal.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
97

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix