Tornen els menús gastronòmics a Castelldefels

Una iniciativa del Gremi d’Hostaleria que permet navegar fins al 20 de maig per l’àmplia oferta que ofereixen els diferents restaurants

Avui 20 de gener es posa en marxa la setena edició la iniciativa promoguda pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat que permet navegar per la gastronomia que ofereixen diferents restaurants de Castelldefels amb menús de 20 a 35 euros. El període de Passaport finalitza el 20 de maig. Aquest any, el Gremi disposa d'una nova web on es poden consultar totes les activitats que porta a terme al llarg de l'any. També ha creat una nova APP (tant per a iPhone com per a Android) amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Generalitat, i el patrocini de SOLBAR.

Escola DHostaleria Castelldefels 36368

"L'objectiu principal del passaport és satisfer al client. Aquest any s'ha decidit realitzar menús amb diferents preus, perquè siguin accessibles al públic i al seu torn puguin estar inclosos tots els restauradors de la ciutat que ho desitgin", explica el president del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels, Manuel Ángel Ortiz Chumillas.

Amb aquesta intenció, ja es troba en marxa el Passaport Gastronòmic “Gourmet”, perquè "els comensals gaudeixin dels restaurants del Baix Llobregat amb un menú tancat, i amb tot inclòs". Cada local especifica la seva oferta i el comensal ha de segellar el passaport, en la seva visita, per poder entrar en el sorteig d'un creuer. "És el setè any que s'efectua aquest itinerari, amb molt d'èxit entre els paladars més exigents i amb un bon nivell de satisfacció entre els restauradors", assegura Ortiz.


Redacció / Foto: Gremi Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix