S’inicia el procés d’informació i consulta de l’Espai Roca

El programa dels Ajuntaments de Gavà i Viladecans consta d’un seguit d’accions amb els col·lectius directament implicats i la celebració d’un Fòrum Ciutadà, el 10 de març

 

L’empresa Roca va presentar a l’octubre als ajuntaments de Gavà i Viladecans el document d’avanç de planejament per la reordenació urbana de la parcel·la que l’empresa ocupa des de la seva fundació el 1917, l’anomenat “Espai Roca”. L’avantprojecte, elaborat pel grup de treball impulsat l’any 2014 per les tres parts, proposa racionalitzar i optimitzar els usos de l’actual superfície ocupada per l’empresa, consolidar i potenciar l’activitat econòmica vinculada a la zona, i desenvolupar processos de transformació urbana.

Posteriorment, en els plens celebrats el 26 d’octubre, els ajuntaments van aprovar el desenvolupament d’un programa de participació ciutadana per la divulgació del projecte i del contingut del treball de planejament, així com la recollida de valoracions i suggeriments de la ciutadania en tots dos municipis.

Aquest programa, iniciat el novembre de 2017 i que finalitzarà l’abril de 2018, consta de les següents accions principals:

  • Divulgació del projecte a través dels mitjans de comunicació municipals.
  • Reunions informatives amb els col·lectius directament afectats (en procés).
  • Presentació pública en fòrums regulars de trobades amb la ciutadania:

o Gavà: trobada Alcaldessa als Barris (jueves, 18 de gener)

o Viladecans: Consell de Ciutat (dimarts, 6 de març).


  • Celebració d’un Fòrum Ciutadà (dissabte 10 de març), obert a la participació del conjunt de la ciutadania, amb la presència de l’alcaldessa de Gavà i l’alcalde de Viladecans, així com experts en projectes d’innovació i transformació urbana, construcció de ciutat i implicació social.

Les convocatòries a les diverses trobades es realitzaran a través dels canals d’informació municipal habituals. El procés finalitzarà amb la publicació d’un document de síntesis de les valoracions i suggeriments aportats, que s’incorporarà a la Modificació del Pla General Metropolità com a Memòria de Participació Ciutadana.


Redacció / Foto: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix