Sant Boi s’estrena a la Feria Internacional de Turisme (FITUR)

Imprimeix

La ciutat baixllobregatina vol posicionar-se com a destinació turística en l'entorn metropolità de Barcelona

Per primera vegada, Sant Boi de Llobregat està present a la Feria Internacional de Turismo (FITUR) que del 17 al 21 de gener se celebra a Madrid. La ciutat vol aprofitar aquests dies per presentar-se als operadors del sector com una destinació turística amb futur en l'entorn metropolità de Barcelona. L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la regidora de Comerç, Turisme i Fires, Elena Amat, van visitar ahir a la tarda l'estand de Bikefriendly a FITUR aquesta tarda a Madrid. Sant Boi vol aprofitar la seva presència en aquesta prestigiosa fira internacional, principal aparador del turisme estatal, per donar a conèixer els seus actius i el seu potencial turístic i atreure iniciatives que permetin desenvolupar un catàleg de productes turístics propi.

Des del mes de novembre, Sant Boi compta amb un Pla de Turisme per atreure visitants al llarg dels propers anys aprofitant el procés de descentralització del turisme de Barcelona cap a l'àrea metropolitana. Sant Boi creu en el seu potencial turístic, vinculat a una marca de ciutat basada en la salut, el benestar i la pràctica de l'activitat física.

bikefriendly santboi 2

La ciutat té una molt bona situació geogràfica (pròxima a la ciutat de Barcelona, l'aeroport i les instal·lacions firals), disposa dels millors índexs de qualitat de l'aire del seu entorn i gaudeix d'una natura privilegiada (forestal, agrícola i fluvial), idònia per a la pràctica de l'activitat física, per exemple, el cicloturisme.

Convidat

L'Ajuntament ha estat convidat a FITUR per Bikefriendly, un projecte pioner vinculat precisament a la promoció del cicloturisme i que col·labora amb l'Ajuntament de Sant Boi en el disseny de la seva 'Estratègia urbana de la bici'. El municipi disposa de més de 30 quilòmetres de camins rurals que es poden recórrer a peu o amb bicicleta.

Redacció / Foto: Bikefriendly