La Comissió de la Variant de Vallirana demana el final de les obres

Denuncia que no es compleixen els terminis anunciats i reclama un compromís de Foment perquè acabin durant el 2018

La comissió de treball per la Variant de Vallirana, formada pels grups polítics del municipi i per la ciutadania, s’ha reunit aquesta setmana a l’Ajuntament on va expressar el seu desencís perquè no es compleixen els terminis donats des de l’Administració de l’Estat pel que fa a la finalització de les obres de la variant. Alhora reclamaran el compromís del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, perquè les obres es finalitzin durant el 2018.

L’exministra de Foment, Ana Pastor, l’actual ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i diferents càrrecs del ministeri van manifestar públicament que la Variant de Vallirana estaria acabada a finals del 2017 o com a molt a principis del 2018. Davant la certesa que això no serà així, i que per tant, una vegada més, no es compleixen els terminis previstos per finalitzar les obres, la Comissió de la Variant, reclamarà un compromís públic del ministre de Foment per acabar les obres aquest any.

reuniA 11 gener web.1

Des de la Comissió se sol·licitarà també una visita a les obres així com la planificació de les feines pendents per fer-ne el seguiment, alhora que es demanarà que s’incrementi el ritme de treball per no endarrerir encara més la finalització de la variant.

En la mateixa reunió de treball es va informar i presentar als membres de la comissió la proposta inicial de la Variant de les Casetes, així com es va concretar esperar a la constitució del nou Govern de la Generalitat per reprendre la demanda de desviament de vehicles pesants de pas perquè no passin pel municipi.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix