Cornellà compta amb la primera residència de Sanitas Majors

El centre disposa de 140 places residencials, distribuïdes en 118 habitacions i una superfície de 5.400 metres quadrats amb una àmplia terrassa

Sanitas Majors amplia la seva xarxa de residències amb la inauguració d'un centre de nova construcció a Cornellà de Llobregat, operatiu des del passat 11 de desembre. Es tracta de la primera residència de Sanitas Majors a la ciutat i de l’onzena a Catalunya. En línia amb el model de gestió de la companyia, l'especialització en la cura de persones amb demència així com el foment d'un envelliment saludable i feliç, seran dos eixos fonamentals en l'atenció a majors.

x23572.jpg.pagespeed.ic.SCrrYajrqw

Segons Domènec Crosas, director general de Sanitas Majors, “en 2017 hem augmentat la xarxa en sis residències, cinc gràcies a la compra dels cinc centres Valdeluz a Madrid, i la número sis amb aquesta obertura a Cornellà. Aquestes incorporacions s'alineen amb els plans d'evolució de la companyia, orientats a oferir més i millors cures a les persones majors. En aquest sentit, el nostre nivell d'ocupació de la xarxa ronda el 96%, estem molt contents amb la confiança que els clients dipositen en nosaltres.”

Instal·lacions
Sanitas Residencial Cornellà gaudeix d'una cèntrica localització, la qual cosa facilita la mobilitat i accessibilitat de residents i familiars. Compta amb 140 places, distribuïdes en 118 habitacions –96 en individuals i 44 en dobles-. Aquest centre donarà ocupació a un total de 75 treballadors.

cornella sala4

Dins d'una superfície de 5.400 metres quadrats, els residents gaudeixen d'una àmplia terrassa, sala d'estar i quatre menjadors, a més de totes les instal·lacions pròpies d'un modern centre residencial per a majors. Les instal·lacions estan dotades d'un complet equipament assistencial amb la integració d'unitats especialitzades de memòria i d'estimulació cognitiva. A més, els residents disposen de sales de pintura i activitats, gimnàs i serveis de perruqueria o podologia.

cornella sala3

cornella gimnasio

cornella peluqueria

El 99% dels residents de Sanitas Majors són cuidats sense subjeccions. Sanitas Residencial Cornellà es gestiona sota el model de Sanitas Majors, caracteritzat per una atenció especialitzada i personalitzada, basada en el coneixement de les circumstàncies individuals de cada resident. En aquesta línia, el centre ofereix cures especialitzades per a persones amb alzheimer o altres demències, amb l'aval que suposa l'experiència amb més de 3.000 persones amb aquesta malaltia que atén Sanitas Majors a Espanya.

cornella terraza

A més, els centres de Sanitas Majors ofereixen diferents programes de cures entre els quals destaca l'eliminació de les subjeccions físiques. Gràcies a la implantació del programa lliure de subjeccions, Sanitas Majors ha aconseguit reduir el seu ús fins a un 0,9%. En la majoria dels casos el manteniment d'aquestes subjeccions es deu a decisions dels familiars, i es treballa amb l'objectiu d'eliminar-les en un horitzó temporal adequat. Juntament amb l'aplicació del programa, destaca la revisió i adequada prescripció de psicofàrmacs, un element essencial per a la reducció de les subjeccions farmacològiques. En l'actualitat, el 86% de la xarxa està certificada per CEOMA com a centres lliures de subjeccions.

En total, la residència compta amb un equip multidisciplinari de metges, psicòlegs, infermers, fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals. Amb aquesta nova obertura, la xarxa de Sanitas Majors es compon de 46 residències i 3 centres de dia, amb més de 6.000 places i un equip de més de 3.000 professionals.

 

Redacció / Fotos: Sanitas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix