Projecte pioner al Prat per als nens i nenes amb sobrepès

El programa consta d'un seguit de propostes teòriques i pràctiques

L’Àrea d’Esports i Salut Pública de l’Ajuntament del Prat, en col·laboració amb els Centres d’Atenció Primària (CAP) de la ciutat, han posat en marxa el projecte Infants actius, adreçat a nens i nenes de 10 a 12 anys en situació de sobrepès, i a les seves famílies. 

Les sessions començaran dimarts 16 de gener i finalitzaran dijous 31 de maig de 2018, i es faran al CEM Sagnier. El programa consta d'un seguit de propostes teòriques i pràctiques, que inclouen aspectes relacionats amb la cuina, l’alimentació, la nutrició, el moviment, la cura del cos i la pràctica de l’esport, la dansa i les activitats lúdiques. També hi haurà suport psicològic a disposició de les persones participants.

obesidad infantil 270

Setmanalment, les activitats físiques es faran els dimarts, de 16.45 a 18 h, les aquàtiques els dijous de 16,45 a 17.45 h, i els hàbits saludables els dijous de 18 a 19 h. També hi haurà sessions quinzenals per a pares, mares o tutors/es, els dimarts de 17 a 18 h.

Qualsevol persona interessada a participar en el projecte haurà de passar per la consulta de pediatria del seu CAP. El recurs està pensat per a un total de 15 infants. El cost per a les famílies serà de 60 euros al trimestre (encara que el cost total és superior, la diferència l’assumeix l’Ajuntament). S'exigirà compromís d’assistència i participació durant el temps que dura el projecte és exigit a les famílies.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix