La XXV Fira Infantil de Cornellà tanca amb més de 22.000 visitants

Imprimeix

Les exhibicions de gossos policials de la Guàrdia Urbana i el taller multidisciplinari de circ van ser les activitats de més èxit

La Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat, que enguany va arribar a la vint-i-cinquena edició, va tornar a ser tot un èxit amb més de 22.000 visitants.  

fira 2

Les exhibicions de gossos policials a càrrec de la Guàrdia Urbana de Cornellà i el taller multidisciplinari de circ gràcies a la col·laboració de Kanaya Circ van ser les que van tenir més participació, així com el taller de terrisseria, el de medi ambient o el de maquillatge. En general, totes les activitats que han propiciat que els més petits s’endinsessin en tot un món ple de màgia i imaginació des que vàrem obrir portes el passat 23 de desembre fins al dia de Cap d’Any.

fira 3

fira 4

fira 5

fira 7

Els més petits s’han posicionat escollint els racons de ludoteca, de joc simbòlic i les atraccions típiques de fira. Els més actius, han saltat i ballat anant dels castells inflables als llits elàstics, passant per les boles saltaries o els troncs que giraven.

fira 8

Els esportistes han practicat tot tipus de disciplines i s’han disputat tornejos organitzats gràcies a la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i del Cos de Voluntaris de la ciutat. I els més creatius, han modelat les seves figures de terrisseria, han deixat volar la imaginació amb materials reciclats o han dibuixat i posat la nota de color als seus somnis.

 fira 6

Redacció / Fotos: Procornellà