Collbató tindrà un nou consultori mèdic a les antigues escoles

Imprimeix

El projecte, elaborat per la Diputació de Barcelona, tindrà dues fases i un cost de 746.000 euros

Collbató té un consultori mèdic a la planta baixa de la Casa de la Vila, que ha quedat petit i caldria ampliar-lo però, la casa consistorial no disposa de l'espai necessari. Per això s'ha pensat en traslladar-lo a l'edifici de les antigues escoles que, en breu, estarà disponible, ja que les entitats que acull es traslladaran a un altre equipament.

L'objectiu del Projecte executiu que ha elaborat la Diputació de Barcelona i que ja ha estat lliurat a l'Ajuntament, és adequar i ampliar l'edifici de les antigues escoles per convertir-lo en el consultori mèdic.

El projecte s'ha estructurat en dues fases per facilitar la inversió municipal. La primera fase consistirà en la reforma de l'edifici existent, dotant-lo de quatre consultes i els serveis necessaris per al seu funcionament. La segona fase serà l'ampliació d'aquest edifici perquè disposi de dues consultes més. L'edifici s'ha projectat per tal que tendeixi a un consum gairebé nul (NZEB) i ha obtingut una qualificació energètica A.

Amb aquesta actuació es millorarà el servei que s'ofereix a la ciutadania i les condicions de treball del personal del consultori, a la vegada que es manté en ús un edifici existent al municipi. El cost previst de les obres és de 764.000 euros.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona