Collbató tindrà un nou consultori mèdic a les antigues escoles

El projecte, elaborat per la Diputació de Barcelona, tindrà dues fases i un cost de 746.000 euros

Collbató té un consultori mèdic a la planta baixa de la Casa de la Vila, que ha quedat petit i caldria ampliar-lo però, la casa consistorial no disposa de l'espai necessari. Per això s'ha pensat en traslladar-lo a l'edifici de les antigues escoles que, en breu, estarà disponible, ja que les entitats que acull es traslladaran a un altre equipament.

L'objectiu del Projecte executiu que ha elaborat la Diputació de Barcelona i que ja ha estat lliurat a l'Ajuntament, és adequar i ampliar l'edifici de les antigues escoles per convertir-lo en el consultori mèdic.

El projecte s'ha estructurat en dues fases per facilitar la inversió municipal. La primera fase consistirà en la reforma de l'edifici existent, dotant-lo de quatre consultes i els serveis necessaris per al seu funcionament. La segona fase serà l'ampliació d'aquest edifici perquè disposi de dues consultes més. L'edifici s'ha projectat per tal que tendeixi a un consum gairebé nul (NZEB) i ha obtingut una qualificació energètica A.

Amb aquesta actuació es millorarà el servei que s'ofereix a la ciutadania i les condicions de treball del personal del consultori, a la vegada que es manté en ús un edifici existent al municipi. El cost previst de les obres és de 764.000 euros.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
137

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix