Torrelles de Llobregat vol donar una empenta al turisme local

Imprimeix

L’Ajuntament vol promocionar el municipi com a destinació turística plena amb propostes i activitats diferents

Gastronomia, senderisme, cultura, natura, història, són algunes de les propostes que l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, conjuntament amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, vol impulsar al municipi. Per aconseguir-ho, s’ha creat un paquet turístic d’un o dos dies de durada per gaudir dels diferents espais de Torrelles, i dinamitzar així les visites al municipi.

Dues opcions

Amb l’objectiu de donar a conèixer la pluralitat d’activitats i llocs del poble, l’Ajuntament ha pensat dues opcions. La primera proposta, d’un dia de durada, se centra en la gastronomia i els productes de proximitat de Torrelles, així com el tast de vins i de cerveses artesanes. Ideal pels amants de la bona cuina.

El segon paquet, de dos dies de durada, fusiona activitats gastronòmiques amb una ruta de senderisme i la visita a la Cooperativa Agrària de Torrelles. Una opció pels que volen esprémer al màxim la seva visita al nostre municipi.

3611 cataluna en miniatura

Ambdues propostes contemplen la visita al popular parc de maquetes Catalunya en Miniatura, el més gran d’Europa i un dels espais més coneguts del nostre poble.  

Redacció / Fotos: Arxiu