Més vigilància policial als carrers de Gavà

Un dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos vol evitar l’augment de delictes durant les compres nadalenques

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Gavà han posat en marxa un any més el Pla d’Acció Grèvol, que s’allargarà fins al 16 de gener, coincidint amb l’alt volum de vendes de la campanya de Nadal, han explicat aquest dimarts des del consistori gavanenc.

El pla té un caràcter informatiu però també d’actuació directe als principals eixos comercials de la ciutat, segons explica l’intendent de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Gavà, Daniel Pérez: “Es tracta d’incrementar les patrulles en els carrers, places, indrets d’oci nocturn i polígons industrials durant aquest període i fins el 16 de gener”, ha afirmat.

Pedagogia a peu de carrer

La campanya, que va començar el passat 2 de novembre, ha consistit primer en informar a botiguers i autoritats. A partir del 2 de desembre es va incrementar la presència de patrulles uniformades. També s’han reforçat els serveis descentralitzats amb agents de paisà i policia d’investigació.

Els agents donen consells de seguretat als botiguers, com ara controlar les persones que entrin a l’establiment, no acumular molts diners a la caixa i intentar fer els transvasaments de diners al banc en diferents dies i hores.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix