El Prat il·luminarà el camí que connecta la platja amb el casc urbà

D’aquí a unes setmanes, l’Ajuntament del Prat de Llobregat instal·larà llums al camí que va de la platja fins a la ciutat.

Per motius econòmics, la il·luminació, que s'alimentarà amb energia solar, no es farà més enllà del cementiri del sud, segons han informat aquest dilluns fonts municipals.

L’acció urbanística preten donar resposta així a les demandes de ciutadans que hi volen fer esport o passejar quan es fa fosc.

El muntage definitiu de tots els fanals estarà enllestit durant la primavera de l’any 2012.

Redacció | Foto: Baiximágenes    
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix