Sant Joan Despí celebra el Nadal amb una quarantena de propostes

Aquest cap de setmana la ciutat organitza les primeres activitats nadalenques amb concerts musicals, Tió de Nadal als barris i la inauguració de l'Exposició de Pessebres

Sota el lema El Nadal és aquí!, Sant Joan Despí celebra unes festes nadalenques plenes d'activitats, amb més de quaranta propostes per a tots els gustos, perquè tothom pugui gaudir de la màgia i la il·lusió d'aquestes dates. Aquest cap de setmana han començat les primeres activitats amb el Tió de Nadal popular als barris de la ciutat.

Exposició de pessebres

Diumenge 16, a les 12 hores, s'inaugurarà la 61a Exposició de pessebres de l'Associació de Pessebristes, entitat cofundadora de la Federació Catalana de Pessebristes. Un any més, els pessebristes mostren una atractiva exposició de diorames que representen diferents escenes del pessebre. Enguany, amb onze noves escenes.  L'Exposició de pessebres es podrà visitar a la seu social de l'entitat (carrer de Rius i Taulet, 5) fins al 7 de gener.

exposicio de pessebres

Música i ball

Pel que fa a la música, les nadales seran protagonistes del Certamen de Villancicos Rocieros del C.A.L. Semillero Azul (dimecres 20, a les 18 hores, a l'Auditori Miquel Martí i Pol) i del Concert d'Any Nou (1 de gener, a les 19 hores, a l'església de Sant Joan Baptista). I la gent gran té una cita el dia 20 a la tarda amb la seva Festa de Nadal, amb xocolatada, música en viu i una recollida solidària d'aliments. També hi haurà Ball de Nadal al Foment Cultural i Artístic i Ball de Cap d'Any al Foment i al Casal de Gent Gran de Can Maluquer.

'Belén Viviente' i Reis Mags

I pels volts del Nadal, una de les activitats més destacades a Sant Joan Despí és el Belén Viviente del Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre. Del 24 al 27 de desembre, el Parc de Sant Pancraç es transforma en un pessebre de grans dimensions gràcies a la implicació de més d'un centenar de persones que representaran el naixement de Jesús i els oficis de l'època per a tots els visitants. Acabat el Nadal, la festa continuarà amb l'arribada dels Reis Mags. L'astròleg Sadurní obrirà les portes de la Torre de la Creu del 28 al 30 de desembre i recollirà les cartes dels nens juntament amb els patges reials el 3 i 4 de gener, per tal de tenir-ho tot a punt per al dia 5, quan tindrà lloc la cavalcada. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix