La Fundació Ana Ribot guanya el premi Memorial Josep Maria Salas i Peiró

Imprimeix

El projecte guanyador va ser “Tècniques no farmacològiques aplicades a malalts d’Alzheimer”, un projecte social a favor de les persones que pateixen aquesta malaltia

El Memorial Josep Maria Salas i Peiró és un premi impulsat per la família Salas Prat, la Creu Roja Baix Llobregat Centre i l’Ajuntament de Molins de Rei. El seu objectiu és reconèixer aquells projectes humanitaris i socials, de caràcter sociosanitari i en defensa dels més dèbils que es duguin a terme a Molins de Rei o a la comarca del Baix Llobregat. Josep Maria Salas va ser voluntari i president de la Creu Roja a la zona de Molins de Rei i del Baix Llobregat Centre i es va dedicar, durant molts anys, a dignificar la vida de les persones i ajudar els més necessitats.

El projecte guanyador de la segona edició d’aquest reconeixement va ser “Tècniques no farmacològiques aplicades a malalts d’Alzheimer”, impulsat per la Fundació Ana Ribot. L’acte de lliurament del premi es va dur a terme a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Molins de Rei. Hi van participar la família de Josep Maria Salas; Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei; Carme Madorell, regidora de Serveis Socials; M. Rosa Coscujuela, presidenta de Creu Roja Baix Llobregat Centre; Pilar Goula, presidenta d’Amnistia Internacional Grup El Pla del Llobregat; Dani Andrés, de l’associació GUEOPIC, guanyadora de la primera edició del premi i els representants de les candidatures presentades.

Durant l’acte es van entregar diplomes a les associacions candidates i es van fer diversos parlaments. La família de Josep Maria Salas va entregar el premi a la representant de la Fundació Ana Ribot.

Redacció / Fotos: Citilab