Empenta a l'Associació de Bombers Voluntaris

Els bombers, que col·laboren en matèria de prevenció i sensibilització així com en accions formatives, han signat un conveni amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

La Regidoria de Seguretat Pública i Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va signar ahir amb l’Associació de Bombers Voluntaris un conveni de col·laboració amb subvenció econòmica. Des d’aquest gener, han fet 800 sortides, 130 de les quals a Sant Vicenç dels Horts. Es tracta d'un dels parcs de bombers voluntaris més actius de Catalunya, amb gairebé 90 socis, una tercera part dels quals són bombers voluntaris en actiu.

Els bombers col·laboren amb el consistori pel que fa a la prevenció i la sensibilització ciutadana en matèria d'incendis, així com per participar en esdeveniments populars, simulacres a escoles o altres accions relacionades amb la protecció civil del municipi.

bombers 2.svh

Des del trasllat de Santa Coloma de Cervelló a la nova nau de Sant Vicenç dels Horts, l’estiu del 2016, s’han fet activitats del Pla Educatiu d'Entorn per les quals han passat més de 800 infants. Això inclou visites al parc i a l'escola amb la unitat canina dels bombers, així com difusió de consells per prevenir accidents i què fer en cas d'emergència. Els Bombers també han participat en els dispositius de seguretat de 13 esdeveniments populars, com són la Cavalcada de Reis o els correfocs i 5 simulacres d’incendi en centres educatius de Sant Vicenç dels Horts.

Els Bombers també protagonitzen altres activitats dirigides a la ciutadania i entitats, com el taller de reanimació cardiopulmonar del passat 15 d'octubre a la pl. Narcís Lunes. Els propers dies, també faran tallers sobre maneig d'extintors pels membres de la Cavalcada de Reis i pel professorat de les escoles, i una xerrada sobre prevenció d'incendis a la llar prevista per aquest dimecres a la biblioteca municipal.

A més, l’Associació col·labora en la revisió dels hidrants d'incendi i la inspecció de camins i accessos a l'entorn natural i del casc urbà.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix