L’Hospital de Viladecans celebra tres dècades de funcionament

Imprimeix

El programa inclou una iniciativa oberta a les escoles i la ciutadania perquè hi aportin dibuixos i fotografies

L’Hospital de Viladecans celebra aquest any 2017 el seu 30è aniversari com a centre de l’Institut Català de la Salut. Per aquesta raó el centre sanitari impulsa un programa d’activitats, entre les quals destaca una iniciativa oberta a les escoles i la ciutadania. Es tracta de la “construcció” de dos murs o taulers: el Mur del Futur i el Mur dels Records.

El Mur del futur estarà “fabricat” amb els dibuixos dels nens d’algunes de les escoles de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent de Llobregat, els cinc municipis de referència per a l’hospital. Convidem a participar a nens i nenes de diferents edats fent un dibuix que respongui a la pregunta Com t’imagines que serà el nostre Hospital d’aquí trenta anys?. El Mur dels Records es nodrirà amb fotografies antigues preses a l’Hospital de Viladecans. Per això, es convida a tots aquells que han estat usuaris o visitants del centre en algun moment a fer-los arribar aquella foto en què s'identifiqui l'hospital, l'interior o el seu entorn.

hospi vila urgen

Per tal de donar les màximes facilitats, les fotos es podran col·locar personalment al mur físic que l’hospital habilitarà a partir del dilluns 11 de desembre; deixar-les a la bústia de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania del centre o be enviar-les per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a partir d’aquesta mateixa data i fins al 6 de gener.

Història

L’Hospital de Viladecans va començar a funcionar com Hospital de Sant Llorenç l’any 1953, sent aleshores un centre per als treballadors de la fàbrica Roca Radiadores. Va ser l’any 1987 quan l’hospital assoleix la seva plena integració al sistema de salut públic català i és per això que celebra ara el seu 30è aniversari com a centre de l’Institut Català de la Salut.

Redacció / Fotos: Arxiu