L’Ajuntament de Pallejà recuperarà el carril bici

En un futur connectarà el municipi amb Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts

En els propers dies està previst dur a terme un seguit d’actuacions al municipi que pretenen millorar la mobilitat en diversos carrers i garantir la seguretat de vehicles i vianants.

Tres poblacions connectades

Les actuacions més importants es faran la setmana vinent. Una d’elles serà la recuperació del carril bici que es troba a Ronda Santa Eulàlia, repintant el tram comprès entre la rotonda del Pla de la Olivella i el final de la via. Aquests treballs suposen l’inici del projecte d’implantació del carril bici a Pallejà, que en un futur connectarà el municipi amb Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts. El foment de l’ús de la bicicleta, considerat un transport més segur dins del municipi i molt més sostenible, és un dels punts inclosos en el Pla de Mobilitat Urbana.

bici carril

Aquesta setmana es faran treballs de desplaçament de zones de càrrega i descàrrega i d’actualització de places d’estacionament per a persones amb discapacitat, pintant-ne de noves i eliminant les que es troben en desús. Així mateix, també es preveu realitzar algunes millores que pretenen donar resposta a algunes peticions de la ciutadania.

A partir del dia 11 de desembre també està previst reordenar l’estacionament a l’avinguda Prat de la Riba, en el tram comprès entre els carrers Mestre Falla i Joan Maragall. La intenció és habilitar una banda amb aparcament en semibateria inversa per guanyar espai i permetre l’estacionament de més vehicles, i per millorar la seguretat, atès que hi haurà més visibilitat en els passos de vianants i es reduirà l’amplada dels carrils de circulació, obligant als vehicles a disminuir la velocitat.

Finalment, també està previst realitzar altres actuacions com pintar de diferents colors els passos de vianants ubicats a prop de les escoles, una proposta de l’alcaldessa per garantir la seguretat dels escolars en els seus desplaçaments, i la reordenació de l’estacionament en diversos punts del municipi per donar resposta a peticions de la ciutadania.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix