Segueix baixant el nombre de matriculats en educació infantil a la comarca

Per setè any consecutiu, l'alumnat matriculat en cicles formatius (9.676) supera al de Batxillerat (8.711)

Es manté (creixement del 0,1%) l’alumnat escolaritzat del Baix Llobregat. Per cinquè any consecutiu disminueix el nombre d’infants matriculats en educació infantil. La comarca registra 1.042 infants menys matriculats en educació infantil (0 a 5 anys). Per setè any consecutiu, l'alumnat matriculat en cicles formatius (9.676) supera al de Batxillerat (8.711). El 7,8% de l’alumnat és estranger i continua disminuint el pes de l’alumne estranger en els centres educatius de la comarca.

escoles baix

El 65,1% dels centres educatius del Baix Llobregat són de titularitat pública. Respecte el curs 2015-2016 augmenten els centres de titularitat privada d’educació infantil i Batxillerat. Augmenta el personal docent respecte el curs anterior, destacant els centres d’educació infantil de primer cicle (+7,7% en els de titularitat privada i +2,7% en els de pública) i en els d’ensenyament secundari (+3,4% en els de titularitat privada i +1,5% en els de pública).

El 72,2% de l’alumnat d’ESO promociona de curs sense cap àrea pendent. Respecte el curs 2014-2015 ha augmentat el percentatge d’alumnes graduats a quart d’ESO. El curs 2015-2016, el 87,8% dels alumnes de 4rt d’ESO es van graduar al Baix Llobregat, al conjunt de Catalunya el 89% del total. El percentatge d'alumnat que repeteix curs a l'ESO no supera el 10%. El tercer curs d'ESO és el que concentra un major nombre d'alumnes que repeteixen curs.

 

Redacció / Fotos: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix