La Policia del Papiol s’afegeix a la campanya ‘Escuts solidaris’

Imprimeix

Els diners recaptats a través de la venda dels adhesius que combinen la insígnia policial amb l’etiqueta “#pelsvalents” es destinaran a la investigació mèdica contra el càncer infantil

La Policia Local del Papiol s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’ per vol contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que fa el Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona.. La proposta vol recaptar fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials: uns escuts que combinen la insígnia policial del Papiol amb l’etiqueta “#pelsvalents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia.

La campanya ‘Escuts solidaris’, impulsada per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni, i a la qual s’han anat sumant els cossos policials d’altres municipis, com ara El Papiol, pretén recaptar diners a través de la venda dels escuts als veïns i veïnes del poble a un preu de 4 euros.

Es tracta d’uns distintius que es poden enganxar molt fàcilment amb la planxa a qualsevol peça de roba, com a la jaqueta o a la dessuadora; també a la motxilla o la carpeta del col·legi. Són de roba, de color negre i brodats amb fil daurat.


Redacció / Foto: Aj. El Papiol