Sant Boi de Llobregat es vesteix de gala

Imprimeix

La Fira ha incrementat lleugerament el nombre d'expositors respecte a l'any passat, quan va tenir un impacte econòmic de 7 milions d'euros (gairebé 27 euros per visitant), segons càlculs del Patronat Municipal de la Fira de la Puríssima).

Les activitats de la Fira van començar aquest dimarts i s'extenen fins aquest dijous.

Portes obertes al museu

El certamen convida a visitar espais i participar en activitats de caire tradicional, sovint vinculades als orígens agrícoles i ramaders del municipi. En aquesta edició destaca un congrés de Samba Gafieira, un concurs comarcal de paletes o l'activitat Art al Jardí (jardins de Can Castells).

A més, el Museu de Sant Boi obrirà les portes al públic durant els tres dies de Fira.

Recuperació econòmica i ocupació

L'exposició de l'Ajuntament, ubicada a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, aborda les tres grans prioritats del Pla de Ciutat 2012-2015: Recuperació econòmica i ocupació, Cohesió social i Qualitat democràtica.

S'hi projectarà un vídeo protagonitzat per persones de Sant Boi famoses o amb una destacada trajectòria professional com ara el jugador de bàsquet Pau Gasol, la cantant Dolo Beltrán, l'actor Miquel Murga, la politòloga Sandra León, l'empresari Xavier Berneda o el periodista Albert Aguilera.

L'autor del cartell d'aquesta edició és el dissenyador santboià Iván Bravo, que ha realitzat cartells i obres murals per a firmes de prestigi, entre elles Coca Cola.

Redacció |  Foto: Baiximágenes (Arxiu)