L’Ajuntament de Pallejà remodelarà la Vía Alegria a Fontpineda

Imprimeix

Les obres de millora de Via Alegria començaran a finals de l’any 2017 i està previst que s’allarguin durant els primers mesos del 2018

L’Ajuntament de Pallejà ha signat el contracte que suposarà l’inici de les obres de remodelació de Via Alegria, una de les més importants del barri de Fontpineda. Es tracta d’un dels carrers per on més vehicles circulen i això ha provocat que amb el pas del temps sigui també un dels més malmesos.  A l’acte hi ha assistit l’alcaldessa, Ascensión Ratia, el president de la Comissió Municipal de Fontpineda (CMGF), Rafael Martín, i el gerent de l’empresa adjudicatària del projecte Massachs Obras i Paisatge, Xavier Jofre.

Les obres de millora de Via Alegria començaran a finals de l’any 2017 i està previst que s’allarguin durant els primers mesos del 2018. El projecte té un cost total de 280.000 euros que seran finançats de forma íntegra per la Diputació de Barcelona. L’obra està inclosa en els pressupostos de la legislatura 2015-2019 de l’ens provincial, així com també ho estan els projectes per millorar els carrers Sol i Rio del nucli urbà que es desenvoluparan més endavant. 

 

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Google Maps