Gavà tanca la seva televisió per TDT i emetrà per Internet

Les emissions de Gavà TV acabaran a principis del mes que ve a través del sistema TDT, segons ha informat l'Ajuntament, que vol convertir el mitjà en una televisió d'Internet.

L'equip de govern, liderat per PSC i els seus socis d'ICV-EUIA, esgrimeix la reducció de costos com a motiu per abaixar la persiana de l'emissora.

Als empleats, després de llançar diversos suggeriments durant tres reunions mantingudes aquesta tardor amb els mandataris, no els va fer cap gràcia que la notícia transcendís sense previ avís aquest dilluns.

Segons ha informat un dels seus portaveus a través d'un comunicat, la plantilla tampoc confia que l'Ajuntament, sense haver concretat ara per ara quantes persones seran acomiadades, asseguri que trobará "alternatives i situacions raonables", després d'haver rebutjat dues de les seves propostes: un expedient de regulació d'ocupació i la recol·locació en altres departaments municipals.

Dissolt el Consorci Delta TV

El factor econòmic és el que ha portat a sis municipis del sud de la comarca del BaixLlobregat a dissoldre el Consorci Delta TV, titular dels drets d'emissió de la televisió local de Gavà.

Per aquest motiu, l'Ajuntament argumenta també una raó jurídica per justificar el tancament: les emissions serien inviables.

Fonts municipals han descartat que Gavà pugui assumir en solitari els costos de funcionament d'un canal de televisió en TDT.

La intenció de l'Ajuntament de Gavà és fer una televisió més barata a la web.

H. Marín | Foto:  Baiximágenes (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix