Es presenta la imatge de la 167a Fira de la Candelera de Molins

Imprimeix

L’autora de l’obra és la il·lustradora de Sant Vicenç dels Horts Marta Biel

La 167a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei ja té cartell, i rep el nom de “La Candelera, fruit de la nostra terra”. L’obra, presentada per la il·lustradora de Sant Vicenç dels Horts Marta Biel Tres, ha estat la guanyadora del 32è Concurs de Cartells, on s’hi van presentar un total de 48 propostes. La Fira se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de febrer.

El passat 16 de novembre el jurat del 32è Concurs de Cartells de la Fira de la Candelera va escollir el cartell a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal de Molins de Rei. Marta Biel Tres, autora del cartell i veïna de Sant Vicenç dels Horts, va apostar pel concepte d’arrelament al territori, amb els colors de la senyera i amb la representació d’una “C” de Catalunya i Candelera.

Èxit de participació

L’edició d’enguany del Concurs de Cartells ha estat un èxit de participació. Hi han participat 51 persones i s’han presentat 48 cartells. Dels 51 participants, 9 són molinencs (10 cartells proposats) i 42 són de fora (38 cartells proposats). L’any passat, en canvi, hi van participar 28 persones i es van presentar un total de 30 cartells.

 

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei