Arrenca la Festa Major d'Hivern a Castelldefels

Imprimeix

La Fira de Nadal, que arriba a la seva vuitena edició, estarà ubicada des d’aquest dimarts a la plaça de l'Església i carrers adjacents.

Entre altres activitats esportives, es celebren la Festa de la Bicicleta i la Pujada al Castell, a més d'un taller de fengshui de Nadal a càrrec de l'escola de Tai-txi Joanyinyang, segons han informat aquest dilluns fonts municipals.

Per als més petits, estan previstos tallers i activitat lúdiques durant la Festa Major, que s’exten fins aquest divendres.

Amb motiu del Dia de la Constitució es celebrarà la tradicional jornada de portes obertes de la planta noble de l'edifici històric de l'Ajuntament de Castelldefels.

Cotxes de cavalls

Al programa destaca la celebració de la tercera edició del Concurs d'elegància de cotxes de cavalls Ciutat de Castelldefels, organitzat pel Club d'Enganxes i Equitació de Catalunya al Parc de la Muntanyeta.

I al Teatre Plaza es donaran cita l'humor, la música clàssica, l'espectacle de poesia eròtica El jardí de les malícies o la representació de l'obra teatral En casa por navidad.

Redacció | Foto: Ramon Josa