Viladecans s’incorpora a la Xarxa de Municipis LGTBI

Imprimeix

Es presentarà el proper 12 de desembre l'acord aprovat en el Ple a la sala de plens municipal

El Ple Municipal de Viladecans va aprovar un acord pel qual la ciutat s'incorpora a la Xarxa de Municipis LGTBI, en què ara una trentena de ciutats catalanes comparteixen les seves polítiques compromeses amb el respecte a la diversitat d'identitats sexuals i la lluita contra les actituds que les discriminin.

Aquest compromís el presentaran el tinent d'alcalde de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania, Richard Calle; la presidenta de la delegació de l'entitat Violeta Viladecans, Montse Freire, i els portaveus de tots els grups polítics municipals, el 12 de desembre, a les 20 hores, a la Sala de Plens de Viladecans (carrer Major 39-41). Calle explicarà també les accions que incorpora el Pla Local per a la Igualtat de Gènere i els Drets del Col·lectiu LGBTI.

lgbti

L'Ajuntament, que compta des de l'any passat amb una regidoria amb competències delegades LGBTI, està potenciant la sensibilització ciutadana i la lluita contra l'lgtbifòbia, així com oferint més formació al personal municipal per fer-hi front. En el marc d'aquesta xarxa es volen compartir experiències, crear sinergies i sumar voluntats en la defensa dels drets de totes les persones a estimar, viure i ser com vulguin. 

Redacció / Fotos: Arxiu