La venda i el consum de drogues es redueix a Castelldefels

La Policia Local de Castelldefels, amb el suport dels Mossos d’Esquadra van realitzar una actuació conjunta amb gossos especialistes als espais públics de la ciutat més conflictius

La Policia Local de Castelldefels, amb el suport d'agents de Mossos d'Esquadra, continua prioritzant les actuacions relacionades amb el consum de drogues i estupefaents a espais públics del municipi. Ambdós cossos van realitzar una actuació conjunta amb un equip de seguretat privada, amb gossos especialistes en la detecció de drogues, als principals punts de la ciutat on es concentra el major volum de queixes relacionades amb el consum de drogues a espai públic.

Les actuacions es van concentrar al barri de la Muntanyeta, a l'espai al voltant de la Biblioteca, Casa de la Cultura i jardins del Castell. A la tarda, el dispositiu es va traslladar a la pista d'skate, al voltant del centre comercial Ànec Blau.

“Dels resultats obtinguts en aquest últim dispositiu policial podem constatar que s'està reduint, en aquests espais, el consum d'estupefaents  i per tant que aquesta dinàmica de treball recolzada amb gossos especialistes en detecció de drogues és una bona dinàmica de treball, tant pels resultats obtinguts com per la sensació de control que transmet als consumidors i venedors d'aquestes substàncies”, segons explica la Policia Local.

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix