Viladecans The Style Outlets promociona l'intercanvi cultural amb Xina

El centre ha estat l'escenari de la gravació del reconegut programa xinès Selfie Queen i una desfilada de vestits tradicionals xinesos, actuacions de música popular i una exhibició castellera

Viladecans The Style Outlets va acollir el passat dissabte 11 de novembre de la gravació del programa Selfie Queen, de la televisió xina Guangxi TV. El reconegut programa, en antena des del 2015 i amb una audiència de prop de 50 milions d'espectadors, ha escollit el centre comercial per fomentar l'intercanvi cultural entre la regió de Guangxi, situada al sud del país, i Catalunya.

L'acte ha comptat amb una desfilada de vestits tradicionals de la regió de Guangxi, un intercanvi gastronòmic, actuacions de música popular i una exhibició castellera per part dels Castellers de Viladecans, una de les mostres culturals catalanes més significatives.

Actuacion castellera Viladecans The Style Outlets

Aposta pel turisme

Els assistents xinesos van tenir la possibilitat de conèixer de primera mà la proposta comercial diferenciada del centre outlet i els seus serveis orientats al turisme. Viladecans The Style Outlets s'ha convertit en un destí de compres clau per a molts turistes que arriben a Barcelona, i en el seu primer any de vida ha tancat amb una xifra aproximada al 10% de turistes sobre el total de visitants.

Acto intercambio cultural Viladecans The Style Outlets 3

A més de la seva oferta comercial, Viladecans The Style Outlets ofereix serveis específics per a turistes entre els que destaca l’oficina d'informació turística, distingida pel Consorci del Baix Llobregat com a única credencial de Punt d'Informació Turística (PIT) de Viladecans, o el seu servei de devolució de l’IVA. El centre també compta amb serveis orientats al turisme de negocis, amb 90m2 de sales de reunions, serveis de càtering i paquets promocionals específics.

Altres promocions

Des de la seva obertura, Viladecans The Style Outlets ha apostat per la promoció de la cultura local. En els últims mesos el centre ha albergat a les seves instal·lacions una escultura de l’artista catalana Mayte Vieta i ha cedit les seves instal·lacions per exposar les obres fotogràfiques d'artistes locals com Marta Arañó o Pedro Saenz, que està actualment en el centre fins al pròxim mes de gener. Així mateix, i en línia per apropar al turista els costums i tradicions locals, el centre ha celebrat en el seu primer any la Diada de Sant Jordi, ha comptat amb mostres de la Fira Medieval de Viladecans i ha acollit espectacles de la fira "Teatre al carrer".  

Redacció / Fotos: VSO

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix