Quatre premis estatals per a un projecte de formació a Sant Boi

L'Ajuntament impulsa, a través del Dinamitzador de Contiguts, la possibilitat de facilitar la gestió del coneixement i l'aprenentatge permanent dels treballadors municipals

Un projecte de l'Ajuntament de Sant Boi destinat a la formació i el desenvolupament de la plantilla municipal ha obtingut fins a quatre premis de caràcter estatal des que es va posar en funcionament l'any 2015. Un grup de treballadors i treballadores s'encarrega de filtrar i presentar continguts interessants per a l'actualització professional i compartir-los en una plataforma digital interna.

Aquest projecte d'aprenentatge col·laboratiu s'anomena Dinamització de Continguts. Els serveis de Recursos Humans de l'Ajuntament impulsen des de l'any 2015, dintre del Pla Avançat-Construint Aprenentatge, per facilitar la millora contínua, l'adquisició i l'actualització de coneixements.

santboi ajuntament

L'aportació més innovadora del projecte és la participació activa de 30 treballadors i treballadores que filtren a la xarxa continguts útils relacionats amb la feina o el desenvolupament professional i els posen a disposició de la resta de companys.

Deu d'aquestes persones, amb coneixements avançats en eines 2.0, són dinamitzadors de continguts i la resta, col·laboradors del projecte. La seva tasca els serveix personalment per actualitzar coneixements i ajuda altres treballadors i treballadores municipals a fer-ho, estalviant temps i facilitant l'aprenentatge en el propi lloc de treball.

Les publicacions aportades a la plataforma digital tenen títols com 'Tornada al cole segura', Vull editar un PDF', 'L'inhibidor del bullying', ''Qui entra al museu' o 'Què són les smart-cities?'.

Guardons

L'últim guardó rebut per aquest projecte ha estat el Premi Cegos-Equipo y Talento 2017 que reconeix les millors pràctiques de Recursos Humans de l'Estat Espanyol en l'àmbit de Formació i Desenvolupament.

A més, tot el model formatiu global del personal municipal de l'Ajuntament de Sant Boi va rebre també el Premi Capital Humano a la Política Estratègica de Formació i Desenvolupament (2016).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix