La Fira Infantil de Nadal serà gratuita per als pares

Imprimeix

L’edició 19 de la Fira Infantil de Nadal, que obrirà les seves portes el 17 de desembre i fins el dia 31, es convertirà en un paradís per gaudir de les vacances nadalenques per als nens.

Els més petits hi trobaran un gran saló lúdic i educatiu amb8.300 metresquadrats de superfície i amb abundants propostes culturals, esportives i d'esbarjo: espectacle de pallassos, tallers de manualitats, esport, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris, actuacions en viu o karaoke, entre d’altres.

Enguany el saló commemora amb una exposició el reconeixement de Cornellà com a ‘Ciutat amiga de la infància’ atorgat per UNICEF, han informat aquest divendres fonts de l’organització.

La fira s’adapta a les butxaques de totes les famílies amb unes tarifes en què només paguen els nens. Així, la unitat familiar amb un nen pagarà set euros per dia; una família amb dos nens pagarà 12 euros, i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15 euros.

Pallassos per a tothom

Entre les activitats destaca la proposta ‘Pallassos per a tothom’, que produeix el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel, les atraccions del carrousel Disney i el trenet de la bruixa i els llits elàstics.

La fira comptarà, a més, amb una exposició de dibuixos fets per alumnes de quart, cinquè i sisè de primària d’escoles de la ciutat amb la selecció de il·lustracions guanyadores que es van donar a conèixer el passat 27 de novembre en el transcurs del Dia Internacional de la Infància.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)