La Fira Infantil de Nadal serà gratuita per als pares

L’edició 19 de la Fira Infantil de Nadal, que obrirà les seves portes el 17 de desembre i fins el dia 31, es convertirà en un paradís per gaudir de les vacances nadalenques per als nens.

Els més petits hi trobaran un gran saló lúdic i educatiu amb8.300 metresquadrats de superfície i amb abundants propostes culturals, esportives i d'esbarjo: espectacle de pallassos, tallers de manualitats, esport, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris, actuacions en viu o karaoke, entre d’altres.

Enguany el saló commemora amb una exposició el reconeixement de Cornellà com a ‘Ciutat amiga de la infància’ atorgat per UNICEF, han informat aquest divendres fonts de l’organització.

La fira s’adapta a les butxaques de totes les famílies amb unes tarifes en què només paguen els nens. Així, la unitat familiar amb un nen pagarà set euros per dia; una família amb dos nens pagarà 12 euros, i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15 euros.

Pallassos per a tothom

Entre les activitats destaca la proposta ‘Pallassos per a tothom’, que produeix el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel, les atraccions del carrousel Disney i el trenet de la bruixa i els llits elàstics.

La fira comptarà, a més, amb una exposició de dibuixos fets per alumnes de quart, cinquè i sisè de primària d’escoles de la ciutat amb la selecció de il·lustracions guanyadores que es van donar a conèixer el passat 27 de novembre en el transcurs del Dia Internacional de la Infància.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix