El Miquel Martí i Pol participa en el I Concurs de Construcció amb fusta

L’institut e Cornellà de Llobregat va representar al Baix Llobregat en el certamen que es va celebrar a Vic

Es va celebrar el passat 21 d’octubre la primera edició del Concurs de construcció amb fusta a la ciutat de Vic, dins del II Congrés-fira fusta constructiva de Vic organitzat pel Gremi de Fusters. Van participar sis equips multidisciplinaris -entre els quals l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat- formats per set persones que podien ser estudiants, experts, professors i arquitectes.

futs pol 2

L’Institut Miquel Martí i Pol va prendre part amb un equip format per quatre alumnes de Segon de GM de Fusta i moble (Albert Pascual, Isaac Furió, Miran Eggenkamp, Patryk Wozniak), un alumne de Primer de GS de Disseny i moblament (construccions efímeres i decorats) (Ivan Regal) i un professor del Departament de fusta (Miguel Jiménez). Els sis integrants van poder treballar amb Albert Fargas, professional de la construcció en fusta de l’empresa FarHaus-Passive House construccions (http://farhaus.com/). Tot i no guanyar, vam acabar la construcció en les vuit hores que es disposaven.

Aquesta segona edició del Congrés-fira de fusta constructiva va reunir empreses i professionals del sector de la construcció en fusta. La fusta per les seves propietats té un paper rellevant en la construcció de cases passives. Una casa passiva és aquella que requereix les mínimes aportacions energètiques per la seva habitabilitat. No cal parlar de la importància en un futur d’una convivència sostenible amb el planeta, i d’aquí la rellevància d’un sector en expansió i creixement que té cada cop més necessitat de professionals formats.

fusta pol 3

En aquest sentit, la formació professional i les universitats juguen un paper clau i, conjuntament amb els professionals, han de concebre el brou perquè es cuini un futur del sector que satisfaci aquestes necessitats.

Redacció / Fotos: IMMiP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix