Carles Vives ja té el seu “Racó” a Molins de Rei

Imprimeix

L’activista i humorista local va lluitar contra el càncer infantil

Es va inaugurar el Racó de Carles Vives, un activista molinenc que va lluitar contra el càncer infantil. Va ser un acte multitudinari que es va fer a la plaça de la Casa de les Aigües de la vila baixllobregatina, que ha rebut el nom de l’activista. Durant les intervencions es va ressaltar el bon humor que va caracteritzar Vives i Teresa Alfonsea, la seva vídua, va destacar la voluntat de l’activista de col·laborar i ajudar sempre en la lluita contra el càncer infantil. Com a cloenda, Alexandra Morera va recitar una mostra de poesia i la coral Les veus del dilluns va fer una actuació.

El perfil

Carles Vives i Morgó va ser un activista i humorista que va dedicar la seva vida a la lluita contra el càncer infantil. Després de la mort de la seva filla a causa d’un càncer, Vives es va convertir en l’impulsor de nombroses iniciatives per recaptar fons destinats a lluitar contra aquesta malaltia, sempre en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Vives va col·laborar amb seccions d’humor a Ràdio Molins de Rei i a Ràdio Sant Vicenç i va publicar set llibres d’acudits per recaptar fons. Davant la seva mort l’any 2012, les principals entitats de Molins de Rei i un gran nombre de persones a títol individual van signar una petició amb l’objectiu de dedicar un carrer a l’activista. L’any 2016, l’Ajuntament va aprovar per unanimitat en un ple un acord per destinar una via pública a l’activista.

 

 Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei