Turisme d’Olesa promociona el seu entorn natural

L’ajuntament baixllobregatí celebrarà diumenge la primera Trobada d’Instagramers

Les àrees de Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat han organitzat per aquest diumenge la primera edició de la Trobada d’Instagramers per l’entorn natural del municipi. L’objectiu del consistori és atraure visitants a través de la promoció de les imatges del patrimoni natural a les xarxes.

La ruta serà una matinal que començarà a les 9.00h del matí al Portal de Santa Oliva i estarà conduïda pel guia de natura local, Joan Soler i Gironès, que portarà als participants pels paisatges, racons i panoràmiques més espectaculars d'Olesa. El recorregut serà de 9 quilòmetres i la dificultat és baixa-mitjana, ja que el pas serà lent per aturar-se a fer les instantànies.

20150413125118 barcelona olesa de montserrat

Els indrets que es visitaran serà la Masia de Puigventós, que és un balcó de Montserrat amb una panoràmica de gairebé 360 graus; el Pla de Fideuer, que permet gaudir d’unes vistes impressionats cap a tota la serralada pre-litoral catalana, la zona del Vallès i també El Bages i l’Anoia cap a Montserrat; també es podrà fotografiar Sant Salvador de les Espases, on es pot veure tot el Congost del Cairat, entre d’altres. Segons el guia Joan Soler “la ruta està pensada per a donar a conèixer el nostre medi natural, perquè Olesa pot presumir d’uns paisatges força excepcionals i s’han triat indrets panoràmics que ofereixen les millors vistes del nostre terme municipal”.

Promoció

Des de el departament de Turisme de l’Ajuntament d’Olesa s’estan realitzant diverses accions promocionals dels atractius turístics del municipi. Una d’aquestes accions, és aquesta iniciativa, amb la que es pretén, d’una manera original i divertida, implicar i fer partícips a la ciutadania en la posada en valor d’aquests atractius a través de les seves fotografies a la xarxa.

Actualment, Instagram és la xarxa social de moda per excel·lència on es mostren experiències visuals que creen estímuls i emocions, i des de Turisme es vol aprofitar aquesta divulgació per atraure visitants que vulguin conèixer Olesa gràcies a totes les fotografies que els instagramers pengin a la xarxa.

A078328

La sortida de diumenge anirà presidida pel hashtag #TurismeOlesadeMontserrat, amb el que els participants podran etiquetar les seves fotografies, i els usuaris les podran visualitzar. D’aquesta manera es crearà una galeria i imatge turística vinculada a la marca Turisme Olesa de Montserrat amb aquest hashtag que també està relacionat amb la pàgina web de Turisme d’Olesa www.turismeolesademontserrat.cat.

En aquesta línia, el proper 3 de desembre ja es treballa en la segona Trobada d’Instagramers que tindrà com a escenari principal l’entorn urbà del municipi.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix