Acord entre la Fundació Barça i l’Hospital Sant Joan de Déu

Imprimeix

Se seguirà fomentant la captació de fons a favor del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

La Fundació Barça i l'Hospital Sant Joan de Déu intensifiquen la seva col·laboració a favor dels nens que pateixen càncer amb la signatura d'un acord que permetrà seguir dinamitzant la captació de diners per fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà el centre d’oncologia infantil més important d'Europa.

D'aquesta manera es culmina una col·laboració que es va iniciar el mes de febrer, quan es va presentar la campanya #paralosvalientes, protagonitzada per Leo Messi, amb l'objectiu de recaptar fons per fer realitat aquest nou hospital oncològic.

Aquest acord també servirà per col·laborar en les activitats previstes per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona i la Penya Blaugrana Petits Valents, amb seu a l'Hospital Sant Joan de Déu i formada principalment per nens ingressats al centre, les seves famílies i voluntaris.

La signatura de l'acord ha tingut lloc a la Llotja del Camp Nou en presència del vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació, Jordi Cardoner, i de la directora general de la Fundació, Mària Vallès. Per part de l'Hospital Sant Joan de Déu han assistit el seu director gerent, Manuel del Castillo, la directora de màrqueting i comunicació del centre, Helena Izard, i la directora de l'Obra Social Infància, Glòria Garcia. Representant el patronat de la Fundació Barça han estat presents Xavier Aguilar, Antoni Tombas, Xavier Pérez Farguell, Felip Boixareu i Josep Cortada. Un cop finalitzats els formalismes de la signatura la delegació de l'hospital ha estat convidada a visitar el nou Espai Barça Fundació, que es va inaugurar aquest dilluns.

Un nou centre de referència

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients a l'any, un 30% més dels que Sant Joan de Déu atén en l'actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió). En total, les seves instal·lacions ocuparan una superfície de 5.137 m2 en un edifici de quatre plantes situat al costat de Sant Joan de Déu.

 

Redacció / Foto: Hospital Sant Joan de Déu