Sant Vicenç posa en marxa de nou el programa 'Eduquem en família'

Imprimeix

Les activitats, tallers i jocs del programa tindran lloc durant tot el primer trimestre, i algunes a partir del gener del 2018

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts impulsa un any més el programa ‘Eduquem en Família’, adreçadat a famílies amb fills o filles de totes les edats. Les activitats del primer trimestre van començar el passat 6 d’octubre amb els minicontes de ‘Comença la Tardor’, i s’allargaran fins al 15 de desembre, que tindrà lloc la sessió de contes ‘Explica’m un nadal’.

A banda de més d’una desena d’activitats que es faran durant tota la tardor, s’inclouen projectes permanents, com ara els patis oberts, uns espais per jugar a conviure. Alhora, es destaquen les activitats de la jugateca ambiental, que tindran lloc al parc del Pi Gros, també durant tot el trimestre.

22 foto 02 pati obert 4 1200x480

A més, en el programa es destaquen nous espais que començaran el gener del 2018. Un d’ells és l’espai nadó, on es faran trobades de dues hores, amb acompanyament i suport per a les famílies amb nadons durant el primer any de vida, on poden compartir experiències sobre la maternitat i/o paternitat, la criança i l'educació.

D’altra banda, s’impulsen els espais de joc, un servei gratuït adreçat a les famílies del municipi amb infants d’entre 1 a 3 anys que no estan escolaritzats. Es tracta de diversos espais de joc i relació on els nens poden jugar amb materials adients a la seva edat.

 Redacció / Fotos: Arxiu