La Diada d’Entitats acull una seixantena d'associacions

Se celebrarà un ampli ventall d’activitats durant aquest cap de setmana

El passeig del Canal és, enguany, l’escenari escollit per celebrar una nova edició de la Diada d’Entitats de Sant Joan Despí. Seran dos dies, dissabte 21 i diumenge 22, per conèixer la feina que fan les entitats locals alhora que per gaudir d'un munt d'activitats paral·leles. Un total de 64 entitats s'han sumat a la cita que aquest any omplirà el passeig del Canal (al tram de l'avinguda de Barcelona- Riera d'en Nofre) d'activitats, tallers, exposicions, i actuacions a l’escenari central de la plaça de la Sardana. La diada es farà el dissabte, de 17 a 21 h, i el diumenge de 10 a 14.30 h.

diada dentitats web

Tant dissabte com diumenge es faran tallers de puzzles; educatius i inclusius; d’estimulació cognitiva amb noves tecnologies; jocs de taula; dibuix i pintura; futbol de botons... Si dissabte a la nit es finalitzarà amb l'actuació dels Me in Swing Jazz, diumenge 22, a partir de les 10 h, la Diada tornarà a aixecar la persiana per continuar amb les activitats. Una cercavila d’entitats de la ciutat donarà el tret de sortida a una intensa jornada d’activitats que durarà tot el dia.

Gastrominia

Aquest any, la Diada d’Entitats comptarà amb un espai gastronòmic amb foodtrucks –nom en anglès de les caravanes o furgonetes de venda de menjar al carrer–que hi seran fins a la mitjanit perquè ningú es quedi amb gana. El diumenge també hi seran, però de 9 a 18 h. Coincidint amb la diada es farà una marató de donació de sang (de 10 a 14, av. de Barcelona amb passeig del Canal); recollida d'aliments a l'estand de la Taula de Coordinació de Serveis d'Atenció Social, i la Comissió de Solidaritat et convida a participar en un videomató, i els petits i petites podran participar en el joc de la diada.

Aquesta cita amb les entitats, que es fa cada dos anys, és una bona oportunitat per conèixer de prop l'activitat associativa que es fa a Sant Joan Despí. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix