La gent gran del Baix Llobregat, a debat en el Consell Comarcal

Imprimeix

Va participar la Directora General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Roser Galí

La seu del Consell Comarcal va ser escenari ahir de la Trobada del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat amb la Directora General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Roser Galí.

El President del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, va estar l’encarregat d’obrir la sessió de treball, remarcant la importància que Catalunya disposi d’una llei de gent gran, proposta  del Consell Consultiu aprovada recentment per unanimitat al Parlament de Catalunya.

gent gran consell sfll 2

D’altra banda, la Consellera de Dones i Gent Gran, Vicky Castellanos, va explicar els treballs que es realitzen des del Consell Consultiu de la Gent Gran, i va culminar la seva presentació amb el vídeo que ha realitzat recentment el Consell Consultiu, amb l’objectiu de donar-ho a conèixer al territori i posar en valor el treball de les delegades i delegats.

Mentrestant, el Conseller de Polítiques de Benestar i Desenvolupament Social, Xavier Paz, va presentar el projecte “Bon tracte a les persones grans i persones en situació de fragilitat amb patiment emocional: cap a un envelliment saludable”, estudi que va néixer del neguit del Consell Consultiu de la Gent Gran i dels professionals de Xarxa Baix, davant la invisibilitat dels maltractaments a les persones grans. Els resultats de l’estudi seran presentats oficialment el proper mes de novembre.

Per finalitzar, la Directora General de Famílies, Roser Galí, va explicar als membres assistents, les línies estratègiques de les polítiques que la Generalitat  està treballant actualment, adreçades a la gent gran, i es va realitzar un debat.

Redacció / Fotos: Consell Comarcal