El Festival Esperanzah! aplega unes 23.000 persones al Prat de Llobregat

La festa de l’economia solidària va incorporar moltes actvitats per a totes les edats

Unes 23.000 persones van participar aquest cap de setmana al festival Esperanzah! del Prat de Llobregat, segons una nota que han fet pública els organitzadors, segons l’ACN. L’anomenada festa de l’economia solidària va celebrar al Parc Nou la desena edició i els responsables de la iniciativa van destacar que moltes de les activitats programades van fer el ple. És el cas de l’anomenada carpa de cultura amb causa, on es va celebrar xerrades i es va presentar el documental ’10 anys d’Esperanzah!’, dirigit per l’holandesa Leoni Andriessen. El film recull testimonis dels impulsors del certamen, de músics com Manu Chao, Amparo Sánchez o Joan Garriga, de voluntaris o de gent del barri.

espe 2

espe 3

La festa de l’economia solidària incorporava també altres activitats, com ara espectacles de pallassos, en virtut de la col·laboració d’Esperanzah! amb Festiclown, o espectacles musicals per a totes les edats. En aquest sentit destaquen les actuacions de grups com Txarango o de pallassos de renom internacional com Leo Bassi, que va presentar al festival l’espectacle ‘The best 2’. També va suscitar l’interès dels assistents la xerrada sobre persones refugiades a càrrec de Jordi Évole, Ivan Prado, Alguer Miquel, Almudena Barbero i Gerard Canals.

Redacció / Fotos: Esperanzah!

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix