El Festival Esperanzah! celebra el desè aniversari aquest cap de setmana

El parc Nou acull durant tres dies la Festa de l'Economia Solidària amb més d’una seixantena d’activitats

El parc Nou del Prat de Llobregat acull des d’avui i fins el proper diumenge 15 d’octubre la desena edició del Festival Esperanzah!, World Music Festival Barcelona! la Festa de l'Economia Solidària, amb unes 60 activitats (xerrades, teatre, vermuts, circ, concerts, paella cooperativa), 15 llocs de restauració, 30 d'artesania i més de 25 entitats. El festival aprofundeix en la seva aposta familiar, de reflexió i reivindicació, sense renunciar a la seva vessant festiva i a la seva aposta per l'economia solidària. Artistes com Txarango, Leo Bassi, Zoo o els pratencs Sittar Green o La Banda Ton Pare participaran a l’Esperanzah!, que es prepara per rebre més de 18.000 persones durant els tres dies de festival. 

718e9aee17

Durant tres dies, el teatre, les xerrades sobre la situació de les persones refugiades o sobre l’economia social, les paelles cooperatives o les activitats familiars complementaran el cartell del festival, pel qual passaran persones com Jordi Évole (periodista), Javier Pacheco (secretari general de CCOO Catalunya), Jordi Via (primer comissionat de l’economia social Ajuntament de Barcelona), Òscar Camps (Proactiva Open Arms), Marina Vilnitzky (Alternativas Economicas), Almudena Barbero (Nzuri Daima) o Josep Pàmies (activista).

22382211 10154962594532023 7897833720660991642 o

A més, es presentarà el documental Esperanzah!, dirigit per l’holandesa Leoni Andriessen, que fa un recorregut pels canvis provocats a través d’aquesta aposta cultural al barri de Sant Cosme. D’altra banda, es reforcen els lligams amb el Festiclown, mostra d’això és l’inici de les activitats d’avui divendres a càrrec del grup colombià Tchyminigagua, que ens portaran de Rua pels carrers del Prat.

san cosme

Donacions, no entrades

Per accedir al festival no s’ha de comprar entrada: s’ha de fer una donació de mínim 12 euros. Són aquestes donacions les que es destinaran íntegrament a projectes, ja que el Festival és autosuficient i es finança amb la venda de begudes i menjar, les col·laboracions, les subvencions públiques i els patrocinis.

L’import total de les donacions ajudarà a causes com la de Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, el Cor Safari Fundació Nzuri Daima, Dones Rumb a Gaza, Flotilla de la Libertad 2018, Pallasos en Rebeldía, Obra Social Sant Joan de Déu o Dream Nepal, i també es destinarà una part d’aquests diners a projectes locals. 

Redacció / Fotos: Festival Esperanzah!

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix