Ja és aquí la divuitena edició de Firadespí

L'Ajuntament de Sant Joan Despí, comerços i establiments de restauració ho tenen tot a punt per exhibir els seus productes i organitzar un ampli ventall d’activitats

Demà dissabte 7 d’octubre se celebrarà una nova edició de Firadespí, la divuitena, que aquest any es farà als principals carrers comercials del barri de les Planes. La fira és una bona oportunitat per conèixer el teixit comercial local alhora que per gaudir d'un ampli ventall d'activitats per a tota la família. Els carrers de Josep Maria Trias de Bes, Mare de Déu de la Mercè i Joan Maragall, a més d’altres espais adjacents, com la plaça del Mercat, la de Sant Joan o la del Carme o John F. Kennedy acolliran aquesta edició.

octubre16 1553

La fira tornarà a oferir una vessant més lúdica (amb activitats per a tots els públics a diferents escenaris) i l’estrictament comercial amb una vuitantena d’estands comercials, establiments de restauració, mostra d’aliments i artesania, a més dels participants en la Fira de Vins, Caves i Cerveses Artesanes. En aquest espai, el mercat de les Planes oferirà les seves millors tapes. Aquest any més d’una desena de bars i restaurants se sumaran a la Firatapa.

Desfilada de moda i xec regal

Firadespí també comptarà amb una de les cites més emblemàtiques: la desfilada de moda que aquest any organitzen una desena de comerços. Serà a partir de les 20 h a l’escenari central de la plaça del Mercat. En acabar, es farà el sorteig d’un xec valorat en 600 euros que, el guanyador o guanyadora, podrà gastar en els establiments participants en la fira. Les butlletes per participar-hi les distribuiran els expositors que participen en Firadespí, els dies previs a la fira.

octubre16 0178

El consistori municipal aprofitarà l’estand municipal (que s’ubicarà al costat de la plaça Sant Joan) per mostrar la nova imatge de ciutat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix