GavàMón posarà l’accent en la sensibilització amb els refugiats

Imprimeix

El programa de la Mostra de Drets Humans ofereix tot un seguit d’accions i activitats

La Mostra de Drets Humans GavàMón, que es perllongarà fins al proper 22 d’octubre, tindrà com a tema central els refugiats amb tot un seguit d’activitats de sensibilització sobre la defensa dels drets humans. A la present edició s’incorpora el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, en la qual Gavà participa juntament amb altres municipis i institucions catalanes. En aquest sentit, quatre activistas realitzaran xerrades i concerts on compartiran amb la ciutadania les seves vivències iexplicaran el treball que realitzen.

El regidor Delegat de Joventut, Cooperació i Cultura de la Pau, Eric Plaza, ha manifestat aquest matí en roda de premsa que “es tracta d’una Mostra amb tot un seguit d’activitats adreçades als joves i a la ciutadania en general amb l’objectiu de sensibilitzar en defensa dels drets humans.”

GavaMon

La programació del GavàMón inclou tot un seguit d’accions i activitats de reconeixement i sensibilització relacionats amb els drets humans com a exposicions, xerrades, concerts, l’hora del conte especial i el sopar solidari que tindrà lloc el 6 d’octubre. Plaza ha explicat que “els diners que es recaptin aniran destinats a una entitat local que treballa amb els refugiats”. Quant al cinema, es passaran tot un seguit de pel·lícules i documentals a l’Espai Maragall oberts a tot l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius, així com a tota la ciutadania.

D’altra banda, el GavàMón també estarà present a la Mostra d’Entitats que se celebrarà el dia 7 d’octubre amb la presència de les entitats que integren el Fòrum de Solidaritat i Cooperació i el taller de cuina del món, i activitats familiars.


Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Cornellà