GavàMón posarà l’accent en la sensibilització amb els refugiats

El programa de la Mostra de Drets Humans ofereix tot un seguit d’accions i activitats

La Mostra de Drets Humans GavàMón, que es perllongarà fins al proper 22 d’octubre, tindrà com a tema central els refugiats amb tot un seguit d’activitats de sensibilització sobre la defensa dels drets humans. A la present edició s’incorpora el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, en la qual Gavà participa juntament amb altres municipis i institucions catalanes. En aquest sentit, quatre activistas realitzaran xerrades i concerts on compartiran amb la ciutadania les seves vivències iexplicaran el treball que realitzen.

El regidor Delegat de Joventut, Cooperació i Cultura de la Pau, Eric Plaza, ha manifestat aquest matí en roda de premsa que “es tracta d’una Mostra amb tot un seguit d’activitats adreçades als joves i a la ciutadania en general amb l’objectiu de sensibilitzar en defensa dels drets humans.”

GavaMon

La programació del GavàMón inclou tot un seguit d’accions i activitats de reconeixement i sensibilització relacionats amb els drets humans com a exposicions, xerrades, concerts, l’hora del conte especial i el sopar solidari que tindrà lloc el 6 d’octubre. Plaza ha explicat que “els diners que es recaptin aniran destinats a una entitat local que treballa amb els refugiats”. Quant al cinema, es passaran tot un seguit de pel·lícules i documentals a l’Espai Maragall oberts a tot l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius, així com a tota la ciutadania.

D’altra banda, el GavàMón també estarà present a la Mostra d’Entitats que se celebrarà el dia 7 d’octubre amb la presència de les entitats que integren el Fòrum de Solidaritat i Cooperació i el taller de cuina del món, i activitats familiars.


Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix