L'estació d'Olesa de Montserrat de FGC té més serveis de trens

Imprimeix

Els dies feiners hi haurà un increment de fins a tretze noves freqüències

A partir del dilluns 2 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incrementa el servei de trens a l’estació d’Olesa de Montserrat els dies feiners amb 15 noves freqüències. En concret, set circulacions que finalitzen el seu trajecte a Martorell-Enllaç ho faran a Olesa de Montserrat, i vuit trens que inicien el servei a Martorell ho faran a Olesa. D’aquesta manera, FGC dóna resposta als increments de demanda registrats en aquesta estació i que es preveu que segueixin augmentant en el futur. Durant el primer semestre de l’any 2017 l’estació d’Olesa de Montserrat ha registrat 155.934 viatgers, un 12% més que el primer semestre de 2016.

Reforç de l’autobús amb Esparreguera

A més d’aquestes millores en el servei de trens, el servei actual d’autobús entre Olesa i Esparreguera es reforça a partir del dia 2 d’octubre per convertir-lo en un servei 100% de connexió amb el tren per als ciutadans d’Esparreguera. D’aquesta manera, els busos s’aturaran a tots els punts de parada i enllaçaran amb tots els trens a l’estació d’Olesa.

Els vehicles estrenen també una nova imatge que els fa més visibles i identificables com a servei d’aportació al ferrocarril des d’Esparreguera, a través de la intermodalitat tren + autobús.

El pla també inclou que les dues estacions de l’Aeri, actualment sense servei comercial, es posin a la disposició de la ciutadania. Així, FGC ha ofert la possibilitat que els respectius ajuntaments facin ús de les instal·lacions sense cap cost. Les condicions de la cessió d’aquests espais s’estan negociant.


Redacció / Fotos: Arxiu