Comencen els treballs per crear un accés a l’Ermita de Bruguers

Imprimeix

La intervenció, que permetrà accedir-hi des del nucli urbà o des de la zona de lleure la Sentiu, potenciarà l’ús lúdic i turístic d’un espai

Aquesta setmana ha començat la primera fase de les obres d’adequació del sender entre el camí dels Boscos i l’Ermita de Bruguers i les millores per al seu accés des del nucli urbà. La intervenció, subvencionada per la Diputació de Barcelona i amb un pressupost de 60.128 euros, té com a objectiu dotar d’un accés còmode i segur, a peu o en bicicleta, a l’Ermita de Bruguers, sigui des del nucli urbà o des de la zona de lleure de la Sentiu.

cami ermita2

Aquesta actuació potenciarà l’ús lúdic i turístic d’un espai de gran valor paisatgístic que concentra elements històrics, culturals i naturals d’interès. Els treballs tindran una durada aproximada d’un mes.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha explicat que “es tracta d’un indret molt utilitzat i amb aquesta actuació millorem la seguretat i l’accessibilitat. Al mateix temps, donarem continuïtat a diferents camins que travessen el Parc del Garraf i arriben fins al Castell d’Eramprunyà.”


Redacció / Fotos: Aj. Gavà