Comencen els treballs per crear un accés a l’Ermita de Bruguers

La intervenció, que permetrà accedir-hi des del nucli urbà o des de la zona de lleure la Sentiu, potenciarà l’ús lúdic i turístic d’un espai

Aquesta setmana ha començat la primera fase de les obres d’adequació del sender entre el camí dels Boscos i l’Ermita de Bruguers i les millores per al seu accés des del nucli urbà. La intervenció, subvencionada per la Diputació de Barcelona i amb un pressupost de 60.128 euros, té com a objectiu dotar d’un accés còmode i segur, a peu o en bicicleta, a l’Ermita de Bruguers, sigui des del nucli urbà o des de la zona de lleure de la Sentiu.

cami ermita2

Aquesta actuació potenciarà l’ús lúdic i turístic d’un espai de gran valor paisatgístic que concentra elements històrics, culturals i naturals d’interès. Els treballs tindran una durada aproximada d’un mes.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha explicat que “es tracta d’un indret molt utilitzat i amb aquesta actuació millorem la seguretat i l’accessibilitat. Al mateix temps, donarem continuïtat a diferents camins que travessen el Parc del Garraf i arriben fins al Castell d’Eramprunyà.”


Redacció / Fotos: Aj. Gavà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix